ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τον ιό οι Ματουιντί και Ρουγκάνι στη Γιουβέντους

Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Blaise Matuidi grimaces during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οι Ντανιέλ Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί οι οποίοι είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό υποβλήθηκαν σε νέες εξετάσεις που έδειξαν πως ξεπέρασαν τον ιό.

Ο Ντανιέλ Ρουγκάνι της Γιουβέντους ήταν ο πρώτος παίκτης στην Ιταλία που ανακοινώθηκε πως έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό ενώ λίγες μέρες αργότερα το ίδιο έγινε και με τον Μπλεζ Ματουιντί.

Όπως έκανε γνωστό η Γιουβέντους και οι δύο παίκτες έχουν ξεπεράσει τον ιό και είναι απολύτως καλά και αυτό έδειξαν και τα δύο τελευταία τεστ που έκαναν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους αναφέρει: «Ο Ντανιέλ Ρουγκάνι και ο Μπλεζ Ματουϊντί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, έκαναν διπλό έλεγχο διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό. Τα τεστ αυτά ήρθαν πίσω με αρνητικά αποτελέσματα. Οι παίκτες έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και δεν πρέπει πλέον να παραμένουν μόνοι τους σε καραντίνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ