ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Θετικός ο Μικέλ Αρτέτα

Κορονοϊός: Θετικός ο Μικέλ Αρτέτα

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου, ο Μικέλ Αρτέτα διαγνώστηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό.

Ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Άρσεναλ λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

" Είναι πραγματικά πολύ απογοητευτικό όλο αυτό, αλλά έκανα το τεστ γιατί ένιωθα άσχημα. Θα επιστρέψω στη δουλειά μου όταν μου επιτραπεί" δήλωσε για το θέμα ο ίδιος ο Μικέλ Αρτέτα, με την ανακοίνωση της Άρσεναλ να αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως "το προσωπικό της Άρσεναλ που είχε πρόσφατα κοντινή επαφή με τον Μικέλ θα τεθεί σε καραντίνα, σε πλήρη εναρμόνιση με τις οδηγίες της Κυβέρνησης"

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αγγλικός σύλλογος επισημαίνεται πως το προπονητικό κέντρο έκλεισε και θα γίνει άμεσα απολύμανση, ενώ τονίζεται πως η ομάδα δεν θα είναι σε θέση να δώσει τα επόμενα παιχνίδια της. Όλα αυτά, μερικά μόλις λεπτά αφότου η Premier League ανακοίνωσε ότι όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κανονικά αν και στη συνέχεια ζήτηση σύγκληση εκτάκτου συμβουλίου.

Ο αγγλικός σύλλογος υπέβαλε σε εξετάσεις όλα τα μέλη του, μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από μερικές ημέρες πως βρέθηκε κι αυτός θετικός σε σχετικό έλεγχο, δεδομένου ότι οι κανονιέρηδες αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στους "32" του Europa League. Τα ρεπορτάζ των Άγγλων τονίζουν ότι δεν υπάρχει σχέση, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήλθε σε επαφή με μέλος της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ