ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός: Χαλάρωση των μέτρων, αύξηση ως 50% της πληρότητας των γηπέδων εισηγείται η επιτροπή

Το άδειο ΟΑΚΑ
Το άδειο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείο Υγείας εμφανίζεται θετική στη χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα και αύξηση της χωρητικότητας τους έως το 50%, σύμφωνα με το NEWS 24/7.

Για την παράταση ή μη των μέτρων κατά της διασποράς κορονοϊού που θα βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 06:00 πμ της 31ης Ιανουαρίου συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Ανάμεσα σε αυτά που θα συζητηθούν είναι η αύξηση της πληρότητας των γηπέδων και το ποσοστό αυτής που αυτές τις μέρες είναι στο 10% ή έως 1.000 φιλάθλους σε κάθε αθλητικό χώρο ανοικτό ή κλειστό, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το NEWS 24/7.

Η επιτροπή σκέφτεται να προτείνει την αύξηση κατά 40 με 50% στα γήπεδα. Κάτι το οποίο θα βοηθήσει τις ομάδες οι οποίες άλλωστε είχαν ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας σε σύσκεψη που είχαν πριν από δύο εβδομάδες να μπορούν να εξυπηρετούν τους κατόχους των διαρκείας τους.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως όποια απόφαση παρθεί, θα έχει να κάνει με τα ματς της επόμενης εβδομάδας και όχι όσα θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2 STOIXIMAN BASKET LEAGUE VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ