ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός: 2556 νέα κρούσματα - Μαύρο ρεκόρ με 34 νέους θανάτους

ΑΡΓΟΣ - Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Αργολίδας πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Άργους 100 δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους για covid-19
Τεστ κορονοϊού στην πλατεία του Άργους EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με αμείωτο ρυθμό αυξάνουν τα νέα κρούσματα κορονοϊού με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα του Σάββατου 2556 νέες διαγνώσεις και το μαύρο ρεκόρ των 34 θανάτων σύμφωνα με το News247.gr.

Με την καταγραφή ενός ακόμη υψηλού αριθμού νέων διαγνώσεων κορονοϊού συνοδεύτηκε η είσοδος της χώρας στο δεύτερο καθολικό lockdown,προμηνύοντας μια νέα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της επιδημίας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 7/11 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2556, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 54809 (ημερήσια μεταβολή +4.9%), εκ των οποίων 54.3% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 749 θάνατοι σύμφωνα με το News247.gr.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ LOCKDOWN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ