ΚΟΣΜΟΣ

Κονσταντίν Κολτσόφ: Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα αυτοκτόνησε σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Κονσταντίν Κολτσόφ: Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα αυτοκτόνησε σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι
AP PHOTO/SERGEI GRITS, FILE

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε και δεν πέθανε από θρόμβωση, όπως γράφτηκε αρχικά στην πατρίδα του τη Λευκορωσία.

Σε αυτοκτονία φαίνεται τελικά πως οφείλεται ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ, του 42χρονου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η αστυνομία του Μαϊάμι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο περί θρόμβωσης, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά ως αιτία στα μέσα της πατρίδας του, στη Λευκορωσία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι. Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ και το Γραφείο Ανθρωποκτονιών, απάντησε και ανέλαβε τη διερεύνηση της φαινομενικής αυτοκτονίας του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας", ανέφερε η αστυνομία στο CNN. Παρά ταύτα, οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστούν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αρίνα Σαμπαλένκα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά του Μαϊάμι, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κάνει δηλώσεις σε κανένα σημείο της διοργάνωσης.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ