ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήττα στο γκολ από την Ιταλία

Ήττα στο γκολ από την Ιταλία
INTIME SPORTS

Η εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-9 από την Ιταλία για το World League. Έκανε μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο οκτάλεπτο. Στο Super Final οι Ιταλίδες.

Κοντά στη μεγάλη ανατροπή βρέθηκε η εθνική γυναικών κόντρα στην Ιταλία στην Ιμπέρια. Ωστόσο ο χρόνος δεν ήταν αρκετός και η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 10-9 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του World League.

Με τέρματα των Αβραμίδου και Μανωλιουδάκη η ελληνική ομάδα έφτασε σε απόσταση ενός γκολ, "παγώνοντας" το ιταλικό κοινό των 1200 θεατών στην Ιμπέρια.

Πρωταγωνίστρια από ελληνικής πλευράς ήταν η Μανωλιουδάκη με τέσσερα γκολ. Ο Γιώργος Μορφέσης δεν είχε στη διάθεση του τη Χριστίνα Τσουκαλά, η οποία δεν ταξίδεψε στην Ιταλία.

" Η ελληνική ομάδα είχε δύο πρόσωπα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να κερδίσει το παιχνίδι στην Ιμπέρια. Η απουσία της Χριστίνας (σ.σ. Τσουκαλά) ήταν σημαντική, καθώς θα μπορούσε να δώσει λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του ομίλου, πρέπει να κερδίσουμε. Εάν το καταφέρουμε, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αν κι έχουμε μια πληροφορία ότι φέτος έγινε αλλαγή κανονισμού ότι δεν περνάνε οι δεύτερες ομάδες, αλλά μόνο η καλύτερη δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα περάσουμε, ακόμα κι αν νικήσουμε στη Βουδαπέστη", τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

Η Ιταλία προκρίθηκε στο Super Final (10-15/6) στην κινεζική πόλη Κουνσάν. Η Ελλάδα θα επιχειρήσει να πάρει τη δεύτερη νίκη της με αντίπαλο την Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 4-3, 1-3

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΤΑΛΙΑ (Φ.Κόντι): Τεάνι, Μότα 1, Ρεπέτο, Αιέλο, Ντι Μάριο 3, Γκαριμπότι 1, Ραντίκι, Κότι, Φρασινέτι 1, Κουειρόλο, Μπιανκόνι 3, Έμολο 1, Γκορλέρο.

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Μορφέσης): Κούβδου, Ψούνη, Διαμαντοπούλου Β., Χυδηριώτη Ι., Αβραμίδου 3, Ξενάκη, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Πλευρίτου Ελ., Μανωλιουδάκη 4, Πλευρίτου Μ., Κοντογιάννη, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ