ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωαννίδης: "H Θεσσαλία θα αναβαθμιστεί"

Ιωαννίδης: "H Θεσσαλία θα αναβαθμιστεί"
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Την εκτίμηση ότι το πρόσωπο της Λάρισας, του Βόλου και των περιχώρων θα αλλάξει προς το καλύτερο δυνατό, έκανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

" Έχει γίνει μεγάλος αγώνας. Και ο Ισίδωρος Κούβελος και η Ντόρα Μπακογιάννη έτρεξαν πάρα πολύ, αφού ξεκίνησε αυτό το θέμα αργά. Στην αρχή είχαμε μόνο τις τρεις ψήφους της Κύπρου και με τις ενέργειες που έγιναν τους τελευταίους 14 μήνες και συνοχή στην ομάδα -γιατί παίζει μεγάλο ρόλο να υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη- καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα σημείο και να πάρουμε 37 ψήφους. Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Το ήθελα πολύ. Παίζει ρόλο η θετική αύρα και παρόλο που πολλοί απογοητεύτηκαν όταν πήγαμε στη δεύτερη ψηφοφορία, τους έλεγα ότι θα κερδίσουμε σίγουρα. Ήταν ρίσκο γιατί θα άκουγα πολλά μετά, αν δεν κερδίζαμε. Όταν πιστεύω κάτι εγώ το λέω", είπε ο κ. Ιωαννίδης και συμπλήρωσε:

" Είναι μεγάλη υπόθεση για την Κεντρική Ελλάδα. Είναι μία περιοχή που δεν έχουν γίνει πολλά έργα και το ήθελα πάρα πολύ το να κερδίσουμε και να έχουμε τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013. Θα κάνουμε πάρα πολλά έργα. Θα αλλάξει το πρόσωπο της Λάρισας, του Βόλου και των περιχώρων, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα. Επομένως ένα ζωτικό κομμάτι της περιφέρειας, όπως είναι η Θεσσαλία θα αναβαθμιστεί. Τα έργα υποδομής που θα τα εκμεταλλευτούν όλοι οι Έλληνες, αλλά πιο πολλοί οι κάτοικοι της περιοχής αυτής. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αναγκαστικά τώρα θα πέσει όλο το βάρος στην κεντρική Ελλάδα. Την αγαπώ τη Λάρισα. Έχω φίλους, από την εποχή που ήμουν προπονητής εκεί. Το έχω πει πριν από τους Μεσογειακούς ότι είναι αδικημένη και θα κοιτάξω να έρθω για να δούμε που μπορούμε να βοηθήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ