ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στις 12 Μαρτίου 2020

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ / ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ - ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ / ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ - ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η τελετή Αφής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020. Το ελληνικό σκέλος της Λαμπαδηδρομίας θα διαρκέσει οκτώ ημέρες.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων "ΤΟΚΙΟ 2020", η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνουν τις ημερομηνίες για τις τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα αποτελέσουν τμήμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας "ΤΟΚΙΟ 2020".

Κατόπιν, θα πραγματοποιηθεί η τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής "ΤΟΚΙΟ 2020", στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19 Μαρτίου 2020.

Η Φλόγα θα ταξιδέψει στη συνέχεια για την Ιαπωνία, όπου θα φτάσει στις 20 Μαρτίου 2020 και θα εκτεθεί για έξι ημέρες στην περιοχή Tohoku και τις περιφέρειες Miyagi, Iwate και Fukushima, εις ανάμνηση του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξαν την περιοχή τον Μάρτιο του 2011.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί ιαπωνικού εδάφους θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου υπό τον ήχο του μουσικού θέματος "Η Ελπίδα φωτίζει τον δρόμο μας", περιλαμβάνοντας και τις 37 περιφέρειες της Ιαπωνίας, με το στόχο να εμπνεύσει το ιαπωνικό έθνος να ενωθεί γύρω από τα μηνύματα της υποστήριξης, της αποδοχής και της αμοιβαίας ενθάρρυνσης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ