ΤΡΙΑΘΛΟ

Η γιορτή του τριάθλου στη Βουλιαγμένη

Η γιορτή του τριάθλου στη Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Με µεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Αθλητική Εκδήλωση Τριάθλου Βουλιαγµένης, την Κυριακή 4 Μαίου με τη συμμετοχή πολλών αθλητών όλων των ηλικιών.

Μικροί και µεγάλοι, Έλληνες και ξένοι, έµπειροι αθλητές, νέοι στο χώρο του τριάθλου και µικρά παιδιά απόλαυσαν τη µαγευτική οµορφιά των αθλητικών διαδροµών της Βουλιαγµένης, σε έναν δρόµο ολότελα κλειστό που έµοιαζε µε πίστα. .

Στόχος των διοργανωτών είναι να καταστήσουν την αθλητική εκδήλωση τριάθλου, θεσµό για την πόλη ώστε να τονωθεί το τρίαθλο και προβληθεί η Βουλιαγµένη ως αθλητικός τουριστικός προορισµός.

Νικητής στην κατηγορία Classic αναδείχθηκε ο Γιάννης Ψαρέλης. Νικητές στην κατηγορία Sprint αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος και Αγγελική Κεραµίδα. Νικητές στην κατηγορία Super-sprint αναδείχθηκαν οι Μαρίνος Κρέστα και Ηρώ Λάσκαρη.

Η ηλεκτρονική χρονοµέτρηση έγινε από την European Sport Events. Μεταξύ των αθλητών που συµµετείχαν ήταν ο πρέσβης του Βασιλείου της Ολλανδίας, και οι πρωταθλητές τριάθλου Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος και Στέλιος Ανδρεάδης και πλήθος άλλων διακεκριµένων στο χώρο του τριάθλου αθλητών.

Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους οι: Μαρία Σίνα αντιδήµαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγµένης, η οποία έδωσε κα την εκκίνηση, ο Γιάννης ∆ρυµωνάκος πρωταθλητής κολύµβησης, η Στέλλα Λαζάρου πρόεδρος του ΝΟΒ και ο υποψήφιος δήµαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγµένης, ∆ηµοσθένης ∆όγκας.

Ευχαριστούµε τους αθλητές που συµµετείχαν στην εκδήλωση, όσους βοήθησαν για την πραγµατοποίησή της, το ∆ήµο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης, την Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Ν-Α Αττικής, την ∆ιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, τον ∆ιοικητή της Τροχαίας Ελληνικού και το ∆ιοικητή του Λιµεναρχείου Βουλιαγµένης για την άψογη συνεργασία και αρωγή τους στη διεξαγωγή του αγώνα, την Ε∆ΟΚ, τη Lifeguard Hellas, το Mediterraneo και φυσικά στους

χορηγούς της εκδήλωσης (Οικογένεια ∆όγκα, Arena, Saucony, Suoerfast, Vouliagmeni Lake, Lifeguard Hellas, ZipVit, Cryosauna, BikeMe, Kayak, Nuventi, Swim Academy, Pulsa100 και Sport24).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το δήµο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Αττικής και της Πρεσβείας του Βασιλείου της Ολλανδίας.

Για να διαβάσετε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάντε κλικ εδώ.

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ