ΙΠΠΑΣΙΑ

H κυρία Τέρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

H κυρία Τέρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Τόνι Πουλ

Η γυναίκα του Τζον Τέρι, Τόνι θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ως σύζυγος εκατομμυριούχου έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ό,τι θέλει ακόμα και άλογο πρώτης γραμμής! Η 28χρονη Τόνι προπονείται καθημερινά στην ιππική δεξιοτεχνία (ντρεσάζ) και τον Δεκέμβριο θα λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες!
" Είμαι φοβισμένη. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ντρεσάζ ολόκληρη τη ζωή τους. Δεν είναι εύκολο. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να αξίζω πραγματικά ό,τι καταφέρω", υποστήριξε η ξανθιά Αγγλίδα που γυμνάζει καθημερινά το άλογο "Nτάιμοντ Φριτς".

Η Τόνι πρωτοασχολήθηκε με την ιππασία μετά τη γέννηση των παιδιών της. Όταν αυτά πήγαν στον παιδικό σταθμό, τότε και η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα ως αμαζόνα. Ο σύζυγος της, της συμπαραστάθηκε ψυχολογικά και οικονομικά.

Της έκανε δώρο δύο ακόμα άλογα, τον Nτελ Μπόι και τον Μπελτόνι. Ο τελευταίος ράτσας Hanoverian έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Προπονήτρια της Τόνι είναι η Ολυμπιονίκης Βίκι Τόμσον.

Δεν αποκλείεται αντίπαλος της Τόνι τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο να είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα, Τζόρνταν πυ ασχολείται και εκείνη με την ιππική δεξιοτεχνία.

Δύο ακόμα σύζυγοι διάσημων ανδρών και για την ακρίβεια παγκόσμιων πρωταθλητών στη Φόρμουλα 1 ασχολούνται με την ιππασία, η Κορίνα Σουμάχερ (σύζυγος του Μίκαελ) και η Τζένι Ράικονεν (σύζυγος του Κίμι).








TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ