ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Γυμνό πριν το χιόνι

Γυμνό πριν το χιόνι
Γυμνές Καναδέζες

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας διάθλου του Καναδά αποφάσισαν να ποζάρουν χωρίς ρούχα με σκοπό να πάνε στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010.

Πέντε μέλη της ομάδας, ανάμεσα τους και η Ζίνα Κόχερ που διακρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πόζαραν για το ημερολόγιο "Bold Beautiful Biathlon". Γυμνές πόζες σε ασπρόμαυρο φιλμ συνθέτουν το ημερολόγιο που πωλείται έναντι 20 δολαρίων Καναδά στο ίντερνετ.
Στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν χρηματικό ποσό που θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βανκούβερ το 2010! Από ότι φαίνεται η καναδική ολυμπιακή επιτροπή δεν δίνει αρκετά χρήματα για προετοιμασία.

" Δεν δείχνουμε την ομορφιά μας. Δείχνουμε σε όλους ότι έχουμε μύες και δουλεύουμε σκληρά για να τους διατηρήσουμε", δήλωσε η Μέγκαν Τάντι, μία από τις πρωταγωνίστριες.

Οι διαθλήτριες πήραν έμπνευση από ένα επίσης γυμνό ημερολόγιο, το "Nordic Nudes". Το 1999 τα μέλη της καναδικής ομάδας στο σκι αντοχής είχαν ποζάρει επίσης χωρίς ρούχα.

Η Κόχερ εξήγησε ότι σκοπός των κοριτσιών είναι να πουλήσουν 5.000 αντίτυπα, ώστε να συγκεντρώσουν χρηματικό ποσό γύρω στα 80.000 δολάρια Καναδά.

" Για να καταλάβει ο κόσμος: Όταν βρίσκομαι στη γραμμή εκκίνησης δίπλα σε μία Γερμανίδα αθλήτρια, αυτή λαμβάνει βοήθεια από χορηγούς όσο είναι το μέγεθος του συνολικού προϋπολογισμού της ομάδας μας. Αισθάνομαι σαν να είμαι ένας δικίλυνδρος κινητήρας και τρέχω με αντίπαλο έναν κινητήρα V6", εξήγησε η Κόχερ.








TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ