ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Γονείς Άλκη Καμπανού: "Ευχαριστούμε τη δικαιοσύνη, αλλά το παιδί μας δε γυρίζει πίσω"

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού
Οι γονείς του Άλκη Καμπανού INTIME NEWS

Μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας των δραστών της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και ευχαρίστησαν τη δικαιοσύνη για την απόφασή της.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκαναν οι γονείς του Άλκη Καμπανού λίγο μετά την ανακοίνωση των τιμωριών στους 12 εμπλεκόμενους στη δολοφονία του.

Αρχικά, μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού η οποία είπε: "Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια ηθική δικαίωση για την οικογένειά μας, αλλά το παιδί μου δε γυρίζει πίσω".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πατέρας του ο οποίος τόνισε: "Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου την ελληνική δικαιοσύνη, όλο τον απλό κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε αυτόν τον μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και τους δικηγόρου μας. Δεν θέλαμε την εξόντωση των δολοφόνων του Άλκη επιθυμούσαμε τη δικαίωση και την απόδοση δικαιοσύνης. Υπήρξε έγκλημα και τιμωρία".

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί εξοντωτική την τιμωρία είπε: "Ήταν μέσα στα πλαίσια του ειδεχθούς εγκλήματος που έκαναν στον Άλκη και στα υπόλοιπα παιδιά"

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια της δικής είπε: "Ζήσαμε πολλές δύσκολες στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια κυρίως των καταθέσεων των ιατροδικαστών. Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Νομίζω ότι επήλθε δικαιοσύνη".

Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας του Άλκη Καμπανού μετά το 03.50

TAGS ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ