ΕΛΛΑΔΑ

Γιος Μανώλη Μαυρομάτη: "Έχουμε δρόμο ακόμη, σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα μου"

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση των υποψηφίων της για τις Ευρωεκλογές | 14 Απριλίου 2019
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση των υποψηφίων της για τις Ευρωεκλογές | 14 Απριλίου 2019 EUROKINISSI

Ο γιος του Μανώλη Μαυρομάτη τόνισε σε συνέντευξή του πως ο πατέρας του αποσωληνώθηκε αλλά ο κίνδυνος για τη ζωή του παραμένει, ενώ υποστήριξε πως η μητέρα του εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ευχάριστα ήταν τα νέα που είδαν την Δευτέρα (02/04) το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος μετά από 45 ημέρες αποσωληνώθηκε και παρουσιάζει σαφή σημάδια βελτίωσης όντας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, Ρένα Ρενιέρη, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τον γιο της οικογένειας, Μιχάλη Μαυρομάτη, να μιλάει για την κατάσταση των γονιών του μέσω συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό "Alpha":

"Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους".

"Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο.

Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους" τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ