BEACH SOCCER

Για την πρόκριση απέναντι στη Γαλλία

Για την πρόκριση απέναντι στη Γαλλία
Εθνική ομάδα

Η εθνική ομάδα beach soccer θα παλέψει εναντίον της Γαλλίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Την Τρίτη (09/06), στις 16:15 (ώρα Ελλάδας) στο κεντρικό γήπεδο beach Soccer στην πόλη Καστεγιόν της Ισπανίας, η εθνική ομάδα θ' αντιμετωπίσει την πρώτη παγκόσμια πρωταθλήτρια του αθλήματος (2005) Γαλλία, του μεγάλου άσου Ερίκ Καντονά.

Σε περίπτωση νίκης, ανεξαρτήτως τερμάτων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προκριθεί ως δεύτερη ομάδα, στην επόμενη φάση των Προκριματικών του FBSWC και στη συνέχεια θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν από 16 έως 22 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι (Ενωμένα Εμιράτα).

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα η Εθνική μας γνώρισε την ήττα από την Τουρκία με 7-5, ενώ το δεύτερο παιχνίδι με την Σλοβακία το κέρδισε στα "χαρτιά" λόγω ακύρωσης της συμμετοχής την τελευταία στιγμή, της Σλοβακίας.

Το έργο των Ελλήνων παικτών απέναντι στους "τρικολόρ" μόνο εύκολο δεν θα είναι. Η Γαλλία είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης.

Τη Δευτέρα (08/06) θριάμβευσε επί της Τουρκίας με 9-3. Τον εν λόγω αγώνα παρακολούθησαν και τα μέλη της ελληνικής αποστολής. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γιαλεσάκης και οι παίκτες έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο μεταξύ με μία προπόνηση, που έγινε στο δεύτερο γήπεδο της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για το αυριανό παιχνίδι με τη Γαλλία. Οι διεθνείς έδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκονται οι εξής παίκτες: Κώστας Καβαλάρης, Πάρις Κωνσταντακόπουλος, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης, Σταύρος Κομιώτης, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Πάρις Πανταζόπουλος, Νίκος Μπερτσιάς, Παναγιώτης Ατματσίδης, Βασίλης Μαυρογιάννης, Παναγιώτης Περτσάς και Δημήτρης Νικολάου.











TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ