ΙΠΠΑΣΙΑ

Έξι μετάλλια στο Bojurishte

Έξι μετάλλια στο Bojurishte

Με 6 μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει σήμερα από το Bojuristhe η Ελληνική αποστολή που συμμετείχε το τριήμερο, 13 – 15 Ιουνίου στο διεθνή αγώνα CSI-W.

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι Έλληνες ιππείς στο διεθνή αγώνα που διεξήχθη στο Bojuristhe. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στη χώρα μας από τη Βουλγαρία έχοντας στις αποσκευές της 6 μετάλλια.

O Δημήτρης Νάτσης, 2ος πρωταθλητής ενηλίκων, κέρδισε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο σε αγωνίσματα ύψους 1.45μ. και 1.40μ. αντίστοιχα με την Zarmara και τον Centolove.

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ακόμη η 3η πρωταθλήτρια νέων ιππέων, Σήλια Μπελιόγλου με τον Odeon d’elle σε αγώνισμα της κατηγορίας εφήβων ύψους 1.20 – 1.25μ.

Δύο χάλκινα μετάλλια κέρδισε επίσης η Στεφανία Χεινοπώρου με την Championess στην κατηγορία εφήβων σε αγωνίσματα ύψους 1.25 και 1.35μ, ενώ την 3η θέση σε αγώνισμα της κατηγορίας νέων ίππων κατέλαβε ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio.

Τέλος στο σημαντικότερο και υψηλότερο αγώνισμα του τριημέρου, Grand Prix ο Δημήτρης Νάτσης και ο Centolove κατέλαβαν την 5η θέση με 4 βαθμούς ποινής.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ