ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαιρετικοί οι Έλληνες

Εξαιρετικοί οι Έλληνες

Ο Κωνσταντίνος Συκαράς και ο Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι κατετάγησαν στην 52η και στην 54η θέση στο γιγαντιαίο σλάλομ του αλπικού σκι. Θα αγωνιστούν και στο σλάλομ.

Τριάντα σκιέρ απέτυχαν να τερματίσουν στον πρώτο αγώνα και επτά στο δεύτερο στο γιγαντιαίο σλάλομ στο Σότσι. Όμως οι δύο Έλληνες σκιέρ κατέβηκαν το βουνό και πήραν κατάταξη σε μια δύσκολη διαδρομή.

Ο Κωνσταντίνος Συκαράς ήταν 52ος και ο Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι ήταν 54ος. Ο Συκαράς είχε διακριθεί και στο Super-G, ενώ ο 19χρονος Βαλκαρέτζι δεν είχε καταφέρει να τερματίσει.

Οι Έλληνες θα κλείσουν την επιτυχημένη παρουσία τους στο Σότσι με τη συμμετοχή τους στο σλάλομ το Σάββατο (22/2).

Η αμερικανική ομάδα κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο αλπικό σκι στο Σότσι με τον 29χρονο Τεντ Λίγκετι. Δώδεκα χρόνια μετά ένας Αμερικανός κέρδισε μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο τελευταίος ήταν ο Μπόντι Μίλερ με το αργυρό το 2002. Ο Μίλερ είχε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά τον πρώτο αγώνα σήμερα (19/2), αλλά συνέχισε και ήταν 20ος.

Ο Λίγκετι ήταν νικητής στο σύνθετο στο Τορίνο στο 2016. Στο Σότσι ήταν 12ος στο ίδιο αγώνισμα και 14ος στο Super-G. Οι Γάλλοι μοιράστηκαν τα άλλα δύο μετάλλια, ο Στεβ Μισιλιέ και ο Αλέξις Πιντουρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ