ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργατικό ατύχημα στο Σότσι

Εργατικό ατύχημα στο Σότσι

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε εργάτης που χτυπήθηκε από διερχόμενο έλκηθρο πριν από την έναρξη της προπόνησης. Δυστυχώς δεν είναι ασυνήθιστα αυτά τα ατυχήματα.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε εργάτης στο Ολυμπιακό κέντρο Σάνκι στιγμές πριν από την έναρξη της επίσημης προπόνησης στο διπλό μπομπ.

Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από βοηθητικό έλκηθρο, το οποίο κινούνταν στην πίστα για να διασφαλίσει πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα πριν από την έναρξη των προσπαθειών των αθλητών.

Το ατύχημα συνέβη κοντά στον τερματισμό. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ ο άτυχος άνδρας υπέστη κάταγμα και στα δυο πόδια του και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο οδηγός του ελκήθρου

Δυστυχώς τα ατυχήματα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε αυτούς τους αγώνες. Τον Οκτώβριο του 2005, η Αμερικανίδα αθλήτρια του σκέλετον, Νοέλ Πίκους-Ρέις παρασύρθηκε από μπομπσλέι. Η Πίκους-Ρέις διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο Σότσι, είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι της.

Πρέπει να αναφέρουμε πως ο εκφωνητής ενημερώνει πάντα όταν υπάρχει έλκηθρο στην πίστα, προκειμένου να προειδοποιήσει τον κόσμο που βρίσκεται κοντά σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ