ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια στο Ρέντη: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε 424 προσαγωγές μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού

Δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το "Μελίνα Μερκούρη"
Δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το "Μελίνα Μερκούρη" EUROKINISSI SPORTS

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια έξω από το "Μελίνα Μερκούρη" κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκό στο βόλεϊ και σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS247, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε 424 προσαγωγές έξω από το γήπεδο.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ αμαυρώθηκε από επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το "Μελίνα Μερκούρη" και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε βαριά και κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το NEWS247, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 424 προσαγωγές στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Προσαγωγή έξω από το Μελίνα Μερκούρη
Προσαγωγή έξω από το Μελίνα Μερκούρη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS247, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου βρίσκονταν εκείνη την ώρα περίπου 700 άτομα και σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν γίνει μέχρι στιγμής 424 προσαγωγές στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η αστυνομία δεν επέτρεπε σε κανέναν να απομακρυνθεί από το σημείο, παρά μόνο στις γυναίκες και στα παιδιά. Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, με το ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο αστυνομικός "υπέστη καρδιακή ανακοπή και επανήλθε μετά από 10 λεπτά".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το χρονικό των επεισοδίων

Όλα άρχισαν μετά από επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το Μελίνα Μερκούρη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η μυρωδιά από τα δακρυγόνα πέρασε μέσα στο κλειστό. Ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια, οι οποίοι υπάκουσαν για να προστατευτούν. Μετά από σχεδόν μία ώρα το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Πηγή: NEWS247

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ