ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια και τις ενδυμασίες των Ιερειών

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια και τις ενδυμασίες των Ιερειών
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια και τις ενδυμασίες των Ιερειών ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ INTIME SPORTS

Στα πλαίσια μίας λαμπρής τελετής η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια, τις ενδυμασίες των Ιερειών και το νέο συνθέτη.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΕ εξέφρασε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη της προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσιάζοντας τη νέα Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, τον νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας Δημήτρη Παπαδημητρίου και τα νέα ενδύματα των Ιερειών.

Επίσης, έξι αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν τα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024".

Tα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024"
Tα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024" ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/ INTIME SPORTS

Με ένα δρώμενο που περιλάμβανε δύο Ιέρειες και έναν Κούρο, παρουσιάστηκαν οι καινούργιες ενδυμασίες των Ιερειών στις Τελετές της Φλόγας, κερδίζοντας τον θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Τις νέες ενδυμασίες, στις οποίες κυριαρχούν πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία, δημιούργησε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκο Ιατρού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος ευχαρίστησε πρωτίστως τους χορηγούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ