ΤΡΙΑΘΛΟ

Έχασε 100 κιλά και παίρνει μέρος σε Τρίαθλο

Έχασε 100 κιλά και παίρνει μέρος σε Τρίαθλο

Ο Γκάρι Στιβς ζύγισε 200 κιλά. Η ζωή του είχε τεθεί σε κίνδυνο. Μέχρι που πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με το Τρίαθλο.

Κατάφερε να απωλέσει 100 κιλά φτάνοντας στο σημείο να ταξιδέψει στο Σάνσαϊν Κόουστ της Αυστραλίας για να πάρει μέρος στην απαιτητική διοργάνωση του Ιron Man Τριάθλου.

Κάτι που μεταφράζεται με κολύμβηση σε απόσταση 3.9 χλμ. στη συνέχεια 180.25 χλμ. με ποδήλατο και τέλος τρέξιμο σε μαραθώνιο 42,2 χλμ.

Όταν ο Γκάρι Στιβς ξεκινήσει τη νέα μεγάλη αθλητική δοκιμασία ίσως να μην μπορεί να φανταστεί πως όλοι οι συναθλητές του θα ζυγίζουν λιγότερα κιλά σε σχέση με όσα έχασε για να φτάσει στα 100.

Ο 57χρονος Αμερικανός εξηγεί πως έφτασε στο σημείο από τα 200 κιλά που ζύγισε να παίρνει μέρος σε τόσο επίπονους αγώνες.

"Ένα πρωί ξύπνησα και αποφάσισα πως δεν θέλω να πεθάνω. Το να κοντεύεις τα 200 κιλά είναι εύκολο στη σημερινή κοινωνία. Ήταν φοβερά λογικό αυτό που ένιωθα εκείνη την εποχή.

Ακόμη και όσοι με ήξεραν δυσκολεύτηκαν να αποδεχθούν τον αριθμό των κιλών. Αγάπησα το Τρίαθλο.

Το να προπονούμαι στα τρία αγωνίσματα με βοήθησε στο να ενδυναμώσουν οι μυς των ποδιών και να γίνω πιο ευέλικτος.

Πρόκειται για την τέλεια άσκηση. Μπορούν να πάρουν μέρος στους αγώνες άνθρωποι όλων των ηλικιών σε οποιοδήποτε επίπεδο".

TAGS ΤΡΙΑΘΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ