ΙΠΠΑΣΙΑ

Δύο ιππικές εβδομάδες στο Μαρκόπουλο

Δύο ιππικές εβδομάδες στο Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Ανεπανάληπτες ιππικές στιγμές θα ζήσουν όλοι όσοι επισκεφθούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το δεκαήμερο από 3 έως και 12 Ιουνίου.

H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης, θα διοργανώσει δύο κορυφαίους διεθνείς και εθνικούς αγώνες, υπερπήδησης εμποδίων, το Grand Prix ΙΟΒ και το Παγκόσμιο Κύπελλο, Athens CSIO 2*-W, στους οποίους η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ο πρώτος αγώνας, το ΙΟΒ Grand Prix, στο οποίο θα λάβουν μέρος και ξένοι αθλητές, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 3-5 Ιουνίου. Το πρόγραμμα του Grand Prix, που θα διεξαχθεί σε δύο ιπποδρόμια, αυτό της ιππικής δεξιοτεχνίας με άμμο και το Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο, θα αρχίσει και τις τρεις ημέρες νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνεται μετά τις 19.00.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος αγώνας, που έχει καταστεί θεσμός στο παγκόσμιο ιππικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια, το Παγκόσμιο Κύπελλο Athens CSIO2*-W, θα γίνει από 9 έως και 12 Ιουνίου. To Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους ιππείς, αφού είναι προκριματικός τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όσο και για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, που θα γίνει το Σεπτέμβριο στn Μαδρίτη.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας αυτό το ιππικό δεκαήμερο, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο και θεαματικό άθλημα της ιππασίας, τους ιππείς και τα άλογά τους, αλλά και να διασκεδάσουν με τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των αγώνων. Τα δύο Σαββατοκύριακα, 4 & 5 Ιουνίου και 11 και 12 Ιουνίου θα λειτουργήσουν ιππική φάρμα, όπου τα παιδικά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους βόλτα πάνω στα πόνι, αλλά παιδότοπος με πολλά παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ