NFL

Δολοφονήθηκε γιος γνωστού αθλητή

Δολοφονήθηκε γιος γνωστού αθλητή

Σοκ στην Αμερική με την είδηση του θανάτου του γιου γνωστού αθλητή στο NFL. Το παιδί ηλικίας 2 ετών κακοποιήθηκε και "έσβησε" στο νοσοκομείο. Απίστευτη και η ιστορία του ίδιου του Πέτερσον

Μία τραγική είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και αφορά τον θάνατο του μικρού γιου του Άντριαν Πέτερσον, γνωστού αθλητή του NFL.

'Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αμερική το μικρό αγόρι ηλικίας δυο ετών κακοποιήθηκε από άνδρας που διατηρούσε σχέσεις με την πρώην σύντροφο του Πέτερσον.

Ο δράστης και στο παρελθόν κατηγορήθηκε για κακοποίηση σε ανήλικου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τις Αρχές κάλεσε ο ίδιος ο δολοφόνος πιστεύοντας έτσι πως θα τους ξεγελάσει.

"Τα περισσότερα τραύματα είναι στο κεφάλι. Είναι φανερό πως υπήρξε κακοποίηση του παιδιού, αφού τέτοιοι τραυματισμοί δεν είναι τυχαίοι", είπαν οι γιατροί.

Τραγικό το παρελθόν του Πέτερσον

Ο γνωστός running back των Vikings έχει ζήσει απίστευτες καταστάσεις στη ζωή του που είχαν ως αποτέλεσμα να κάνει και ο ίδιος πολλές λάθος επιλογές.

Χαρακτηριστικά να πούμε πως ο μεγαλύτερος αδερφός του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν ο Πέτερσον ήταν 8 ετών, ο άλλος αδερφός του σκοτώθηκε τη μέρα που περνούσε NFL Scouting Combine, ενώ ο πατέρας του έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε δέκα χρόνια φυλάκισης.

Όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ ο Πέτερσον, μαζί με το δολοφονημένο αγοράκι, έχει τουλάχιστον δυο ακόμα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους.

Πάντως τα μηνύματα συμπαράστασης στο λογαριασμό του αθλητή στο twitter δεν λείπουν με τον ίδιο να ευχαριστεί τους πάντες για τη στήριξη.

Δολοφονήθηκε γιος γνωστού αθλητή

Ο δολοφόνος του παιδιού, Τζόσεφ Πάτερσον

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ