ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Δολοφονία Καμπανού: Την Τρίτη η πρόταση της εισαγγελέως

Δολοφονία Καμπανού: Την Τρίτη η πρόταση της εισαγγελέως
EUROKINISSI

Περισσότερο χρόνο προκειμένου να μελετήσει όλα τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού ζήτησε η εισαγγελέας.

Την Τρίτη (06/06) αναμένεται να υποβάλει η εισαγγελέας την πρότασή της για τους 12 κατηγορούμενους στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Κατά την έναρξη της σημερινής διαδικασίας η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, εξήγησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να μελετήσει ενδελεχώς όλα τα σημαντικά έγραφα και τα στοιχεία που συνθέτουν την ογκώδη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, ενώ ανέφερε πως η αγόρευσή της αναμένεται να διαρκέσει δέκα ολόκληρες ώρες.

Προανήγγειλε δε, ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή. "Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ' έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι", ανέφερε η ίδια και κάλεσε όλους τους παράγοντες της δίκης να "εξοπλιστούν με υπομονή".

Από πλευράς τους, όπως αναφέρει το makthes.gr, οι συνήγοροι υπεράσπισης των «12» χαρακτήρισαν ως δικαιολογημένη αυτή την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από τις απολογίες των 12 κατηγορουμένων οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 11 Μαΐου, είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί σήμερα η εισαγγελική πρόταση.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ