ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Την Τετάρτη η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές

Στιγμιότυπο από τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με χειροπέδες οι κατηγορούμενοι
Στιγμιότυπο από τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, με χειροπέδες οι κατηγορούμενοι EUROKINISSI

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου πρόκειται να συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, καθώς η έδρα χρειάστηκε παραπάνω χρόνο για να εξετάσει τα ελαφρυντικά που αιτήθηκε η υπεράσπιση των 12 κατηγορουμένων.

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί η δίκη των 12 για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, μετά την εισήγηση των συνηγόρων για αναγνώριση ελαφρυντικών στην επιβολή της ποινής, γράφει το NEWS24/7.

Όπως σημειώνει το thesstoday.gr, η εισαγγελέας χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να εξετάσει τα ελαφρυντικά που αιτήθηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης και η έδρα αποφάσισε η δίκη να συνεχιστεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Νωρίτερα, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή και των 12 για την ανθρωποκτονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δυο φίλων του.

Εν τέλει, λοιπόν, η έδρα συμφώνησε με την πρόταση της εισαγγελέως και έκρινε ενόχους όλους τους κατηγορούμενους, τον καθένα ανάλογα με το βαθμό συμμετοχής του, ενώ διαφοροποιήθηκε και ως προς την αρχική κατηγορία.

Η εισαγγελική πρόταση για την κατηγορία κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, για την περίπτωση του Άλκη Καμπανού, μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ορισμένοι κρίθηκαν ένοχοι ως συνεργοί.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ