ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας

Νέο graffiti για τα γενέθλιά του 19χρονου Άλκη δίπλα από το σημείο της δολοφονίας του
Νέο graffiti για τα γενέθλιά του 19χρονου Άλκη δίπλα από το σημείο της δολοφονίας του GR TIME

Η εισαγγελέας της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προτείνει την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων, ολοκληρώνοντας την τριήμερη αγόρευσή της.

Η εισαγγελέας της έδρας, Κυριακή Κλιάμπα, ολοκλήρωσε την αγόρευσή της στη δική της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και η πρότασή της είναι ότι και οι 12 κατηγορούμενοι είναι ένοχοι.

Παράλληλα πρότεινε την ενοχή αρκετών εκ των κατηγορουμένων για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των δυο φίλων του Άλκη.

Για τον 1ο κατηγορούμενο, η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν ηθική αυτουργία σε τελεσθείσα ανθρωποκτονία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Ά. Β. και ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Δ.Κ.

Για τους 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 9ο, 10ο, 11ο 12ο κατηγορούμενο η πρόταση ήταν ανθρωποκτονια τελεσθεισα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, απόπειρα ανθρωποκτονιας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργια σε βάρος του Ά. Β.

Για τον 6ο κατηγορούμενο συνεργεία σε ανθρωποκτονία τελεσθείσα κατά συναυτουργία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Α.Β και Δ.Κ

Για τον 8ο συνεργεία σε ανθρωποκτονία τελεσθείσα κατά συναυτουργία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Α.Β και Δ.Κ. και για τον 10ο επιπλέον απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Δ.Κ.

Η εισαγγελέας στην αρχική της αγόρευση ανέφερε μεταξύ άλλων: ""Η επίθεση των 40 δευτερολέπτων δεν έγινε τυχαία. Ήταν οργανωμένο και προσχεδιασμένο από την αρχή μέχρι το τέλος. Και αποδείχτηκε ο ανθρωποκτόνος δόλος εναντίον όλων των θυμάτων.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλά παιδιά. Τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα. Αυτά τα παιδιά ήταν γνώριμοι της αστυνομίας, όχι τα θύματα. Αυτά τα παιδιά ήταν αρματωμένοι σαν αστακοί".

Παράλληλα σε επερχόμενη αγόρευσή της, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι κατηγορούμενοι, "Οι κατηγορούμενοι πήγαν για να αφαιρέσουν τις ζωές των εχθρών τους". Πριν από την ανακοίνωση της πρότασής της, αναφέρθηκε στους ρόλους των 12 κατηγορουμένων στη δολοφονία του 19χρονου.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ