ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Νέο video ντοκουμέντο στη δημοσιότητα

Στιγμιότυπο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού
Στιγμιότυπο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού PRINT SCREEN

Ένα νέο video από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είδε το φως της δημοσιότητας, με κάμερες ασφαλείας από γειτονικά καταστήματα να δίνουν νέο οπτικό και ηχητικό υλικό.

Νέα video από την επίθεση εναντίον οπαδών του Άρη που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Αλκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως αναφέρει το News247.gr, τα βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος και σε αυτά φαίνονται τα αυτοκίνητα από τα οποία αποβιβάζονται οι νεαροί για να κάνουν την δολοφονική επίθεση.

Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα, για την ακρίβεια στις 00:57.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Γίνεται ευκρινές ότι το πρώτο αυτοκίνητο κυλάει και ο οδηγός του επανέρχεται σ' αυτό για να σηκώσει χειρόφρενο. Μετά το έγκλημα, ένας από τους επιβαίνοντες στο πρώτο αυτοκίνητο επιστρέφει ενώ βάζει κάτι στο μπουφάν του.

Σε άλλο πλάνο ακούγεται ένας ξερός, μεταλλικός ήχος, ελάχιστα δεύτερα μετά το έγκλημα και ένας από τους δράστες που τρέπεται σε φυγή.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ