ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στους 8 συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στους 8 συλληφθέντες
IMAGE CREDITS: INTIME SPORTS

Οι οκτώ συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώ διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου. Συγκεκριμένα, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες (Κυριακή), διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, όπως αναφέρει το NEWS 24/7.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Νωρίτετρα έγινε γνωστό πως ο 21χρονος Έλληνας είναι ο δράστης που κρατούσε το φονικό δρεπάνι και χτυπούσε με αυτό τον 19χρονο Άλκη, σύμφωνα με την ανάλυση βίντεο και καταθέσεις μαρτύρων.

Παράλληλα, την πόρτα της 7ης ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό

Σημειώνεται πως τόσο κατά την άφιξη τους, αλλά όσο και κατά την έξοδό τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, πολίτες που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια φώναζαν "δολοφόνοι", ενώ εκτόξευσαν διάφορα αντικείμενα πάνω τους. Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ώστε να αποτρέψουν οποιοδήποτε σημαντικότερο επεισόδιο.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ