ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία 19χρονου: Οργή και ξέσπασμα του πλήθους κατά των κατηγορούμενων - "Είστε δολοφόνοι"

Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη οδηγούνται στο δικαστήριο
Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη οδηγούνται στο δικαστήριο INTIME NEWS

Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου μετήχθησαν στο δικαστήριο εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους πολίτες που τους επιτέθηκαν λεκτικά.

Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη έφτασαν στα Δικαστήρια λίγο πριν από τις 12:30. Οι συλληφθέντες μετήχθησαν εν μέσω σφοδρών αποδομασιών από συγκεντρωμένους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έστησαν ένα τείχος προστασίας για να τους προφυλάξει από τους πλήθους. "Δολοφόνοι" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, όπως αναφέρει το Voria.gr.

Οι οκτώ συλληφθέντες προσήχθησαν στα Δικαστήρια φορώντας κουκούλες με χειροπέδες, ενώ κάποιοι εξ αυτών ήταν και δεμένοι μεταξύ τους. Πρόκειται για τα οκτώ άτομα που θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

Το απόγευμα της Κυριακής (06/02) στα χέρια των αρχών κατέληξαν τέσσερα άτομα. Από αυτούς τρεις είναι Έλληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας 23, 22, 20 και 21 ετών. Τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για περιπτώσεις οπαδικής βίας. Αργότερα το απόγευμα, συνελήφθησαν δύο ακόμη Έλληνες, ηλικίας 20 και 21 ετών ενώ το βράδυ την ίδια κατάληξη είχαν δύο ακόμα Έλληνες, 23 και 21 ετών.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ