ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Δεν ήταν το δρεπάνι το φονικό όπλο, λέει ο δικηγόρος του 21χρονου

Δολοφονία Άλκη: Δεν ήταν το δρεπάνι το φονικό όπλο, λέει ο δικηγόρος του 21χρονου

Άλλο όπλο χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 21χρονου που απολογείται στην ανακρίτρια, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Την άρνησή του για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη με το δρεπάνι εκφράζει μέσω του συνηγόρου του ο 21χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος υποστηρίζει ότι άλλο φονικό όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονική επίθεση, όπως γράφει το NEWS 24/7.

"Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτά που ξέραμε μέχρι στιγμής", ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του 21χρονου Απόστολος Λύτρας, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Και πρόσθεσε: "Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει χτυπηθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει χτυπηθεί με άλλο μέσο. Το δρεπάνι βρισκόταν στο αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε και του έπεσε. Δεν έχει γίνει με αυτο το δεπάνι το θανατηφόρο χτύπημα" .

Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του υπογράμμισε ότι "είναι μετανιωμένος για το συμβάν" και ότι "ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ