ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάλκινο μετάλλιο ο Μαρκαριάν

Χάλκινο μετάλλιο ο Μαρκαριάν

Ο Γιώργος Μαρκαριάν κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 74 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σάμπο που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

O Γιώργος Μαρκαριάν ήταν ο πρωταγωνιστής του μοναδικού ελληνικού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σάμπο ανδρών και γυναικών και Combat Σάμπο που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Ο Μαρκαριάν, κατετάγη 3ος στην κατηγορία των 74 κιλών, στη διοργάνωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

"Η Ελλάδα κατάφερε να φιλοξενήσει, όσο το δυνατόν πιο άρτια, μια σπουδαία διοργάνωση παρουσία αθλητών και αθλητριών από 30 χώρες της Ευρώπης.

Από τους συμμετέχοντες λάβαμε θετικά σχόλια για τη διοργάνωση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες να γνωρίσουν από κοντά, το άθλημα του Σάμπο. Ένα άθλημα που καταβάλουμε προσπάθειες να μπει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει σύντομα αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια" είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Τεχνών Σάμπο, Κουράς Τσιδαόμπα, κ. Μεράμπι Ηλιάδης.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 350 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες.

Photo credits: European Sambo Federation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ