ΕΛΛΑΔΑ

Αυξήθηκε στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα

Το ΟΑΚΑ γεμάτο στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Το ΟΑΚΑ γεμάτο στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η αύξηση της παρουσίας θεατών στα ανοικτά και τα κλειστά γήπεδα αυξήθηκε στο 75%, καθώς εκδόθηκε η κοινή υπουργική απόφαση, η οποία έχει ισχύ από σήμερα (Σάββατο 12 Μαρτίου), έως και τις 21 Μαρτίου.

Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την αύξηση της προσέλευσης των φιλάθλων στα γήπεδα, εκδίδοντας τη σχετική υπουργική απόφαση, στο 75% αντί για το 50% που ίσχυε μέχρι πρότινος, μετά από την εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής. Η απόφαση τίθεται σε ισχύ από σήμερα, Σάββατο 12 Μαρτίου, έως και τις 21 Μαρτίου και ώρα 6:00

Τη δυνατότητα εισόδου στις εξέδρες έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι θεατές, αλλά και οι νοσήσαντες κατά το τελευταία τρίμηνο. Οι ανήλικοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με αρνητικό τεστ (PCR ή rapid) ή επίδειξη αρνητικού self test την ώρα του αγώνα.

Επίσης, θα επιτρέπεται η είσοδος σε 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους με διαγνωστικό τεστ ημέρας.

Οι φίλαθλοι είναι υποχρεωμένοι να φορούν τη μάσκα του καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στις εξέδρες, ενώ θα υπάρχει έλεγχος για τα έγγραφα για τον κορονοϊό έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως συνέβαινε και το προηγούμενο διάστημα.

Αυξήθηκε στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ