BEACH SOCCER

Αυλαία του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Αυλαία του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Με υψηλές προσδοκίες ανοίγει η αυλαία του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011, στην Ραφήνα με την συμμετοχή 28 ομάδων και αρκετό κόσμο να δίνει το παρών. Όμορφα happenings, παιχνίδια από τους χορηγούς που θα μοιράζουν και πλούσια δώραγια τους "τυχερούς" θεατές που θα δώσουν το παρών.

Στην παραλία της Ραφήνας (δίπλα στο λιμάνι) το απόγευμα της Τετάρτης αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011, με την συμμετοχή 28 ομάδων, στην πρώτη φάση που αναμένεται να έχει υψηλές προσδοκίες στο κοινό.

Συνδιοργανωτές της Πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος η Πανελλήνια Ένωση beach soccer και ο ΟργανισμόςΛιμένος Ραφήνας, ενώ συνεργάζεται και ο αθλητικός οργανισμός Τριγλίας.

Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τουρνουά και στην συνέχεια να διεκδικήσουν στην τελική φάση στην Καλαμάτα, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κόντρα στους υπόλοιπους νικητές των διοργανώσεων που θα διεξάγονται στην χώρα μας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο (Μύκονο, Χαλκιδική, Κόρινθος, Στυλίδα, Κέρκυρα και Καλαμάτα).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουν αρκετοί επαγγελματίες παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχουν στο παρελθόν κερδίσει τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer και επιθυμούν να αναδειχθούν και πάλι πρωταθλητές.

Το νεο Beach Soccer Arena έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τους θεατές , σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά γήπεδα του Beach Soccer.


Ελεύθερη είσοδος και πλούσια δώρα με happenings

Οι είσοδος στις κερκίδες όπως πάντα είναι ελεύθερη, ενώ αυτοί που το επιθυμούν μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο στην άμμο.

Ναεπισημανθείότι στον πέριξ του γηπέδου χώρο - στο πλαίσιο του Beach Soccer Festival -θα υπάρχουν standτης Εταιρείας των Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και της NOKIA όπως επίσης και standτης no.1 online στοιχηματικής εταιρείας Bwin.

Ομόρφα happenings και παιχνίδια θαπραγματοποιηθούναπό τους χορηγούς που θα μοιράζουν πλούσια δώρα στους θεατές.

Τέλος το παρόνθα δώσουν καιωραίες παρουσίες που συνοδεύουν πάντα το Beach Soccer, οι cheerleaders της διοργάνωσης «Beach Ladies»

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ