MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Τρίτης

Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during  "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, left, and Maria Sakkari, of Greece, right, celebrate a point during "The Tennis Plays for Peace" exhibition match to raise awareness and humanitarian aid for Ukraine Wednesday, Aug. 24, 2022, in New York. The 2022 U.S. Open Main Draw will begin on Monday, Aug. 29, 2022. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Η αθλητική δράση συνεχίζεται την Τρίτη (14/02), με την έναρξη της φάσης των "16" του Champions League, ενώ επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη στο Ρότερνταμ και την Ντόχα αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η δράση στον αθλητικό κόσμο συνεχίζεται την Τρίτη (14/2) και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια στη φάση των "16" του Champions League, ενώ και οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη στο Ρότερνταμ και την Ντόχα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο Παρκ ντε Πρενς την Μπάγερν, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον πρώτο τους αγώνα με φόντο τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα έχει στη διάθεσή του την επιθετική τριάδα της ομάδας, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον αριστερό μηρό.

Την ίδια στιγμή, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να προέρχονται με τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λέστερ στην Premier League.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ΑΤΡ 500 τουρνουά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας απέναντι στον Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, Έμιλ Ρουσουβόρι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα κάνει κι εκείνη σήμερα την πρεμιέρα της στο Qatar Open της Ντόχας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την επικίνδυνη Κινγουέν Ζενγκ, που βρίσκεται στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τρίτης

  • 18:00 Qatar Open: Σάκκαρη - Ζενγκ / Novasports 6HD
  • 20:30 ATP 500 τουρνουά Ρότερνταμ: Τσιτσιπάς - Ρουσουβόρι / COSMOTE SPORT 6 HD
  • 22:00 Championship: Μπέρνλι - Γουότφορντ / COSMOTE SPORT 8 HD
  • 22:00 Champions League: Μίλαν - Τότεναμ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS MEDIA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ CHAMPIONS LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ