ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απαρηγόρητος ο Πιστόριους

Απαρηγόρητος ο Πιστόριους

Διαβάστε το μήνυμα του Όσκαρ Πιστόριους για τη βραδιά που χάθηκε μια ζωή και οδήγησε στη μεγαλύτερη δοκιμασία για τον ίδιο.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό της Ρίβα Στίνκαμπ ο Όσκαρ Πιστόριους έγραψε στο Facebook για τη θλίψη, τον πόνο και τη στεναχώρια του. Στις 3 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Ο ίδιος επιμένει πως ήταν ατύχημα, καθώς την πέρασε για διαρρήκτη. Η 29χρονη γυναίκα δέχθηκε τρεις σφαίρες και έπεσε νεκρή.

"Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουν τα συναισθήματα μου για αυτό το μοιραίο ατύχημα το οποίο έχει προκαλέσει πόνο σε όλους όσους πραγματικά αγαπούσαν και συνεχίζουν να αγαπούν τη Ρίβα. Ο πόνος και η θλίψη, ειδικά για τους γονείς της Ρίβα, τους συγγενείς και τους φίλους με έχει γεμίσει θλίψη. Ο χαμός της Ρίβα και το τραύμα εκείνης της μέρας, θα το κουβαλώ για το υπόλοιπο της ζωής μου", αναφέρει το μήνυμα του Όσκαρ Πιστόριους.

Είχε προηγηθεί γραπτή δήλωση των γονιών της Ρίβα, του Μπάρι και της Τζουν Στίνκαμπ, οι οποίοι ευχαρίστησαν για τη συμπαράσταση που έχουν δεχθεί τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Στη δίκη της 3ης Μαρτίου ο Πιστόριους αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, παράνομη κατοχή σφαιρών, καθώς και επιπλέον δύο κατηγορίες σχετικές με την κατοχή όπλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ