ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρουλάκης: "Ο γιος μου παίζει στον Ολυμπιακό, εύχομαι να μην παραστρατήσει και πολιτικά, αυτό δεν θα το αντέξω"

Ανδρουλάκης: "Ο γιος μου παίζει στον Ολυμπιακό, εύχομαι να μην παραστρατήσει και πολιτικά, αυτό δεν θα το αντέξω"
PRINT SCREEN

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για τον γιο του, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και για την ελπίδα του να μην παραστρατήσει και στα πολιτικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, φιλοξενήθηκε από τον Βασίλη Σκουντή στην εκπομπή "Box Out" της Παγκρήτιας Ραδιοτηλεόρασης και μίλησε για την επιλογή του γιου του, να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι φίλος του Παναθηναϊκού.

Δεν παρέλειψε να δηλώσει μεταξύ άλλων, ότι δεν θα αντέξει μετά το αθλητικό παραστράτημα του γιου του, να ακολουθήσει και πολιτικό.

"Η δημοκρατία δεν έχει άλλη έξοδο, αποφάσισε. Ο Μαρίνος παίζει μπάλα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια! Παραστράτησε αθλητικά, εύχομαι να μην παραστρατήσει και πολιτικά! Γιατί αυτό δεν θα το αντέξω. Μέχρι εκεί, φτάνει!" δήλωσε αρχικά στον Βασίλη Σκουντή.

Στη συνέχεια μίλησε για όταν πήγε να τον πάρει από το γήπεδο: "Πήγα μια μέρα να τον πάρω από το γήπεδο στο Ρέντη. Με βλέπει ένας προπονητής και μου λέει ''Πρόεδρε εσείς εδώ;'' και του λέω ''σταμάτα δεν θα το αντέξω''. Με έχουν πάρει στο ψιλό, οπότε δεν ξαναπήγα..."

Δείτε το απόσπασμα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ