ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το μεσημέρι το λαϊκό προσκύνημα και η κηδεία του Ολυμπιονίκη

Ο πρωταθλητής Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Ο πρωταθλητής Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης © 2008 DAVID GUTTENFELDER / AP IMAGES

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) θα τελεστή η κηδεία του αργυρού Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη στη Θεσσαλονίκη, με τη σορό του να εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (14/10) έπειτα από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 42 ετών.

Η κηδεία του σπουδαίου αθλητή θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) στις 15:00 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, με τη σορό του να εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα για όλους εκείνους που θα ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Ολυμπιονίκη.

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ευαγή ιδρύματα.

Ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος λύγισε όταν μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ανέφερε πως η οικογένεια του 42χρονου τού ζήτησε να είναι μεταξύ εκείνων που θα μιλήσουν για τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη, αλλά ο ίδιος εξήγησε πως δεν είναι σε θέση να παραβρεθεί καν στην εξόδιο ακολουθία.

"Είναι στενάχωρο πολύ. Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία. Αλλά δεν μπορώ. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν αυτό", ήταν τα λόγια του Χρυσού Ολυμπιονίκη.

TAGS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ