BEACH VOLLEY

Στην 5άδα Βάσω/Βίκυ

Στην 5άδα Βάσω/Βίκυ
New Image

Καραντάσιου/Αρβανίτη προκρίθηκαν στον 3ο γύρο του Grand Slam του Στάβανγκερ, ενώ Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη αποκλείστηκαν

Το Νο12 του ταμπλό νίκησε τις Αμερικανίδες Γουολσόντερ και Τέρνερ με 2-0 σετ (21-13, 22-20) και το βράδυ θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά με αντίπαλο τις επίσης Αμερικανίδες Μπράνα και Γιανγκς (Νο2).
Οι Βάσω/Βίκυ έχουν εξασφαλίσει 480 βαθμούς και 13.200 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα. Το 2005 είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, που αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι σήμερα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ.

Αποκλεισμός για Θάλεια/Μαρία

Το ελληνικό δίδυμο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Στάβανγκερ. Η Θάλεια Κουτρουμανίδου και η Μαρία Τσιαρτσιάνη αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Grand Slam.

Έχασαν με 2-0 σετ (21-18, 21-14) από το Νο5 του ταμπλό τις Βραζιλιάνες Άνα Πάουλα και Σέλντα σε παιχνίδι που διήρκεσε μόλις 37 λεπτά.

Οι Ελληνίδες αναχωρούν με έπαθλο την πέμπτη θέση, χρηματικά έπαθλα ύψους 8.000 δολαρίων και 320 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Το σπουδαιότερο είναι ότι εξασφάλισαν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από αυτή την άποψη το ταξίδι τους στη Νορβηγία είναι επιτυχημένο από κάθε άποψη.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ