BEACH VOLLEY

Οι νικητές στο Open της Στούπας

Οι νικητές στο Open της Στούπας
Δηλαβέρη/Τέζα

Οι Αγγελίδης/Κωστακόπουλος και οι Δηλαβέρη/Τέζα επικράτησαν σε άνδρες και γυναίκες στο Open που φιλοξενήθηκε στην παραλία της Στούπας.

Οι Αγγελίδης και Κωστακόπουλος πήραν εκδίκηση για την ήττα τους στον τρίτο γύρο από τους Γκόρτσανιουκ και Ταμπουρατζή, επικρατώντας στον τελικό. Το Νο1 του ταμπλό επικράτησε με 2-1 σετ (18-21, 21-16, 15-13) για να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη.
Μετά το τέλος του τελικού ο Κώστας Αγγελίδης σχολίασε " όπως και πέρσι στο Σχινιά, έτσι και φέτος, ξεκινάμε με νίκη σε τελικό και μία πρώτη θέση σε εναρκτήριο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί. Την πρώτη φορά χάσαμε από τους Γκόρτσιανιουκ / Ταμπουρατζή, αλλά στον τελικό ήμασταν ίσως πιο διαβασμένοι και στηριχτήκαμε στην εμπειρία μας. Παίξαμε καλύτερα σήμερα, σε αντίθεση με χθες και δίκαια βγήκαμε πρώτοι. Μέσα από τα παιχνίδια θα βρούμε καλύτερο ρυθμό και πιστεύω ότι τα τουρνουά θα γίνονται όλο και ποιοτικά και θα προσφέρουν καλύτερο θέαμα στη συνέχεια".

Στο ταμπλό των γυναικών, το Νο1 δίδυμο αποτελούμενο από τις Αθηνά Δηλαβέρη και Αρετή Τέζα επιβεβαίωσαν τη θέση τους και κατέκτησαν το τουρνουά με νίκη επί των Πόλας Κίτσου και Μαριάννας Χούντα με 2-1 (16-21, 21-14, 15-12) στον τελικό.

Η Πάολα Δηλαβέρη αναφερόμενη στη νίκη, τόνισε " πρώτα απ’ όλα παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε γιατί εδώ στη Στούπα είναι καταπληκτικά να παίζεις μπιτς βόλεϊ. Στο αγωνιστικό μέρος, θέλαμε τη νίκη στον τελικό και ήμασταν αρκετά υπομονετικές στο παιχνίδι μας. Από την άλλη, οι Κίτσου και Χούντα είναι αρκετά έμπειρες αθλήτριες έχουν κερδίσει και τουρνουά μαζί, οπότε από την αρχή ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να έτσι και ότι θα βελτιωθούμε με τον καιρό, όπως και όλες οι ομάδες".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ