BEACH VOLLEY

Μπιτς βόλεϊ: Στο κυρίως ταμπλό οι Αρβανίτη και Καραγκούνη

Μπιτς βόλεϊ: Στο κυρίως ταμπλό οι Αρβανίτη και Καραγκούνη

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη θα βρεθούν στο κυρίως ταμπλό του τετράστερου τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Μόσχας. Αντίθετα, οι Τσοπούλου και Μαναβή αποκλείστηκαν.

Την θέση τους στο κυρίως ταμπλό του τετράστερου τουρνουά στη Μόσχα εξασφάλισαν Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών και μετά 40 λεπτά αγώνα επικράτησε των Σουζούκι, Ναγκάτα από την Ιαπωνία με 2-0 (21-17, 22-20) σετ και πήρε το εισιτήριο για τις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αρβανίτη και Καραγκούνη περιμένουν την ολοκλήρωση των προκριματικών για να γίνει η κλήρωση και να μάθουν τον πρώτο τους αντίπαλο στον όμιλο.

Παρά την μεγάλη τους προσπάθεια, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου ηττήθηκαν στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του τετράστερου τουρνουά στη Μόσχα και έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Μαναβή και Τσοπούλου, μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα κόντρα στις Κινέζες Ζενγκ, Λιν δεν τα κατάφεραν κόντρα στο νούμερο ένα του ταμπλό των προκριματικών, τις Βραζιλιάνες Ταλίτα, Λίμα και με την ήττα με 2-0 (21-14, 21-17) σετ αποχαιρέτησαν την πρωτεύουσα της Ρωσίας με 160 πολύτιμους βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ