ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζούρος: "Η άρνηση του Λουκά ήταν έκπληξη"

Ζούρος: "Η άρνηση του Λουκά ήταν έκπληξη"

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την απόφαση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη να μην φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο για δεύτερη σεζόν, το πως πρέπει να σκέφτονται οι αθλητές, αλλά και για τον Γιάννη Μπουρούση

Συνέντευξη στον Sentra 103,3 έδωσε ο Ηλίας Ζούρος ο οποίος μίλησε για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την κλήση των διεθνών μας και την άρνηση του Λουκα Μαυροκεφαλίδη.

"Εμείς έχουμε κάνει τις κλήσεις και τον περιμένουμε στην προετοιμασία. Θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι", τόνισε Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

"Μιλήσαμε και μαζί, αλλά το να λέμε ότι αφότου έχει γίνει η κλήση ξαφνικά παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, θεωρώ ότι πραγματικά προκαλεί έκπληξη.

Η δική μας ομάδα ανακοινώθηκε πάρα πολύ αργά, σε σχέση με τις υπόλοιπες, γιατί δώσαμε χρόνο στους παίκτες να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Παρακολουθώ τις άλλες εθνικές ομάδες και βλέπω πως όλοι οι παίκτες δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, με αποκορύφωμα τον Νοβίτσκι".

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε ότι: "Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και ας μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα έχει κάνει διάσημους κάποιους παίκτες. Και κάποιοι πρέπει να σκέφτονται περισσότερο. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν γιατί κάποιοι μπορεί να έφυγαν, αλλά να έχουν δώσει και την ψυχή τους".

Σε ερώτηση για το αν έγιναν προσπάθειες για να μεταπειστούν οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Τσαρτσαρής είπε: "Ναι, έγιναν κάποιες συζητήσεις, χωρίς να υπάρξει κάτι".

Τέλος, για την κλήση του Γιάννη Μπουρούση σχολίασε: "Από τη στιγμή που υπήρξε αντιντόπινγκ κοντρόλ που έδειξε πως είναι μια χαρά και με δεδομένο πως πέρυσι έπαιξε τραυματίας για τη φανέλα της εθνικής, τα λόγια περιττεύουν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ