ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζούρος: "Ελπίζουμε να είμαστε στο Λονδίνο"

Ζούρος: "Ελπίζουμε να είμαστε στο Λονδίνο"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της κλήρωσης του Προολυμπιακου τουρνουά ο Ηλίας Ζούρος τόνισε εμμέσως πλην σαφώς πως πολλά θα εξαρτηθούν από την Εθνική

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Ηλίας Ζούρος λίγα λεπτά μετα το τέλος της κλήρωσης, μίλησε για τους στόχους της Εθνικής στη Βενεζουέλα.

Με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο, η Εθνική έχει παράδοση 8-1, ενώ για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιορδανία.

"Είναι πολύ αθλητική ομάδα το Πουέρτο Ρίκο, ενώ για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουμε την Ιορδανία", σχολίασε αρχικά ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

"Ωστόσο, πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να δούμε ποιοι θα είμαστε εμείς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Θα πάμε βήμα βήμα σε κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης, μίας διοργάνωσης που αναμένεται να έχει εκπλήξεις.

Ελπίζουμε να έχουμε πολλούς παίκτες στη διάθεσή μας και να είναι πρώτα απ' όλα υγιείς. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να τους έχουμε στη διάθεσή μας. Ο Διαμαντίδης βοήθησε την Εθνική πολύ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έχει πει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά. Περιμένουμε τους υπόλοιπους που ήταν τραυματίες πέρσι".

Σε ερώτηση γα το ποιος είναι ο στόχος της Ελλάδας, σχολίασε: "Θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος και να αποδείξουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζουμε να είμαστε εκεί (σ.σ. στο Λονδίνο)!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ