ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Ενδιαφέρον όμιλος"

"Δεν φοβόμαστε τίποτα" λέει ο Αλβέρτης. "Θα είναι ένας ενδιαφέρον όμιλος" σχολίασε ο Ομπράντοβιτς

"Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις, αυτά είναι για άλλους και όχι για τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα" έδωσε το στίγμα του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στον αποτέλεσμα της κλήρωσης τόνισε: "Έχουμε στο γκρουπ μας πέντε Πρωταθλήτριες ομάδες (σ.σ Ρεάλ, Φενέρ, Παρτιζάν, Ροάν και Μπάμπεργκ) κάτι που υποδηλώνει πόσο ενδιαφέρον όμιλος θα είναι. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και όλες θέλουν προσοχή, πάντως οι στόχοι οι δικοί μας είναι γνωστοί. Έχουμε όμως καιρό ακόμη μέχρι τότε".



Από την δική του πλευρά τέλος ο Σάνι Μπετσίροβιτς αναφερόμενος στους αντιπάλους της ομάδας του είπε: "Πιστεύω ότι είναι ένα καλό γκρουπ, παρότι υπάρχουν σε αυτό δυνατές ομάδες όπως είναι η Ρόμα, η Μπαρτσελόνα και η Πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ. Βέβαια όλες οι ομάδες θέλουν προσοχή ενώ θα πρέπει να δούμε και το πώς θα παρουσιαστούν την νέα χρονιά, όμως θεωρώ ότι θα είναι ένας ενδιαφέρον όμιλος. Είναι πάντως ακόμη πολύ νωρίς για προγνωστικά".



Η 1η αγωνιστική (24-25 Οκτωβρίου) στο γ΄ γκρουπ είναι: Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ-Ρεάλ, Ρόμα-Παναθηναϊκός, Μπάμπεργκ-Ροάν και Παρτιζάν-Μπαρτσελόνα. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα παίξει με: Μπάμπεργκ(μ), Παρτιζάν(ε), Μπαρτσελόνα (μ), Ροάν(ε), Φενέρ(ε), Ρεάλ(μ). Στον β΄ γύρο τα ζευγάρια θα είναι αντίστροφα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ