FIBA WORLD CUP

Ζήσης: "Η ομάδα θα είναι έτοιμη"

Ζήσης: "Η ομάδα θα είναι έτοιμη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης ξεκαθάρισε πως η Εθνική θα είναι έτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Κίνα. Ρόουζ: "Αρχίζουμε και παίζουμε σαν ομάδα".

Στις δηλώσεις του, ο Νίκος Ζήσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Εθνική ομάδα είναι πανέτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κινα.

"Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει. Είμαι αρκετά έμπειρη και έξυπνη ομάδα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ξεχνάμε ότι έγινε σήμερα και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με την Κίνα.

Χάσαμε τους δύο σέντερ μας και παρά την καλή δουλειά και την εκπληκτική εμφάνιση που έκανε ο Τσαρτσαρής μας στοίχισαν αυτές οι απουσίες"
, τόνισε ο Έλληνας διεθνής.

Αναφορικά με τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ, σχολίασε: " Κρίμα για τον κόσμο που ήρθε το γεγονός ότι δεν κάναμε μια καλύτερη εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι χάρηκαν το ματς λόγω και των Αμερικάνων που δεν έχουν την ευκαιρία να τους βλέπουν κάθε μέρα".

Πάντως, ο Νίκος Ζήσης ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη το Σάββατο κόντρα στην Κίνα: "Επειδή κάναμε μια κακή εμφάνιση δεν σημαίνει ότι σβήνουμε τη δουλειά που κάναμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Η ομάδα θα είναι έτοιμη το Σάββατο".

Στην βελτίωση της ψυχολογίας στο τριήμερο που απομένει μέχρι την έναρξη του Μουντομπάσκετ στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου: "Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα σε τρεις μέρες, το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας.

Δεν ήταν αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο. Είδαμε πολλά πράγματα και νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια λαθάκια που κάναμε. Μας στοίχισε και η απουσία των Μπουρούση, Σχορτσανίτη".

Από την πλευρά του, ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του: "Αρχίζουμε και παλεύουμε πλέον σαν ομάδα. Αποκτάμε αυτοπεποίθηση και σιγά σιγά αρχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Η νίκη αυτή μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει του Μουντομπάσκετ".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ