EUROLEAGUE

Ζήσης: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Ζήσης: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης τόνισε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στον τελικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έλληνας γκαρντ των Ιταλών ανέφερε ότι οι "πράσινοι" έχουν το προβάδισμα κόντρα στους Ισραηλινούς, οι οποίοι πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα του παίζουν καλό μπάσκετ.

" Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, βέβαια έχει να παίξει με μία σπουδαία ομάδα που μπορεί να μην περίμεναν από την αρχή ότι θα φτάσει στον τελικό", ανέφερε αρχικά ο Ζήσης.

Στη συνέχεια τόνισε: " Παρόλα αυτά ειναι επικίνδυνη και παίζει ένα δυνατό μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα αφήσει πολλά σουτ στον Παναθηναϊκό και αν ο Παναθηναϊκό είναι στοιχειωδώς εύστοχος θα φτάσει στη νίκη".

Γιάριτς: "Θέλαμε νίκη στον ημιτελικό"

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Γιάριτς ανέφερε: " Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δεν ήρθαμε για την τρίτη θέση. Θέλαμε να νικήσουμε τον ημιτελικό, αλλά πνευματικά κυρίως ήταν πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός και για αυτό πήρε την πρόκριση.

Ωστόσο για μας είναι σημαντική η πρόκριση, καθώς η Σιένα είναι μία πόλη με λιγότερους από 100.00 κατοίκους και όλοι έχουν για το μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ