ΣΙΕΝΑ

Ζήσης: "Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟ"

Ζήσης: "Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Παρά την ήττα της ομάδας του από την Αβελίνο, ο Νίκος Ζήσης ξεκαθαρίζει πως η Σιένα είναι έτοιμη για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη αναχωρούν οι Ιταλοί για την Βαρκελώνη

Ο Νίκος Ζήσης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μίλησε για την ήττα από την Αβελίνο τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση η Σιένα δεν έπρεπε να την υποτιμήσει.

Παρ' όλα αυτά, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η ιταλική ομάδα θα είναι πανέτοιμη την Παρασκευή για τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

"Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το φάιναλ φορ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες τη φετινή σεζόν, δεν ήταν ωραίο που χάσαμε τον τελευταίο μας αγώνα για το πρωτάθλημα πριν φύγουμε για τη Βαρκελώνη", τόνισε ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι για τον Παναθηναϊκό θα είμαστε έτοιμοι. Το θέμα είναι να παίξουμε όπως μπορούμε και ξέρουμε, ούτως ώστε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας".

Μετά την διπλή προπόνηση της Δευτέρας, η Σιένα θα γυμναστεί και πάλι την Τρίτη το πρωί ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς μία ημέρα αργότερα (4/5) θα αναχωρήσουν για τη Βαρκελώνη.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ