EUROLEAGUE

Ζήσης: "Αν έχει υγεία, θα καταφέρει να πάει στο Final Four ο Ολυμπιακός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στην κρατική τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Μπάμπεργκ και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αν είναι υγιείς οι Πειραιώτες, θα καταφέρουν να πάνε στο Final Four. Ποια είναι η πρόβλεψή του για τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Μπάμπεργκ και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 83-77, ο Νίκος Ζήσης μίλησε στην κρατική τηλεόραση και ανέφερε πως τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια άστοχα σουτ έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως αν είναι υγιείς οι Πειραιώτες, θα καταφέρουν να πάνε στο Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό. Επίσης, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη.

Για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: "Ξέχωρα από το μπάσκετ, είναι πράγματα που μας συνδέουν τόσα πολλά χρόνια. Υπάρχει μια αδελφική φιλία και κουμπαριά. Δυστυχώς δεν θα έχω χρόνο αυτή τη φορά να τα πούμε, τα είπαμε λίγο τώρα. Εγώ πήγα απλά να τον δω λίγο, να δω και τον Γιώργο. Αυτό είναι όλο. Συζητήσαμε σαν καλοί φίλοι που είμαστε, χάρηκα που τους είδα και αυτό ήταν όλο".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και την ήττα της Μπάμπεργκ, ανέφερε: "Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Ερχόταν από μια σκληρή ήττα. Αντιδράσαμε, μπήκαμε στον αγώνα, παίξαμε καλύτερο μπάσκετ και δείξαμε το ταλέντο μας. Το ματς κρίθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός και κάποια λάθη μας, κάποια άστοχα σουτ. Ο κόουτς είχε μείνει στον ψυχολογικό τομέα. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ερχόταν από μια σκληρή ήττα και η παράδοση ήταν υπέρ μας. Μπήκε πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός και μας έβγαλε εκτός ρυθμού".

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην διοργάνωση, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή βαθμολογική κατάσταση και είναι στο χέρι του να μπει στην τετράδα. Έχει την εμπειρία και τον κορμό, αν έχει υγεία θα καταφέρει να πάει στο Final Four. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω θα είναι στην οκτάδα και μετά όλα μπορούν να γίνουν, πρέπει να βρει χημεία γιατί έχει καλή ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ