ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδοί της Ένωσης έχουν προκαλέσει ζημιές στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και στα τρία παιχνίδια, κλοπές από τα κυλικεία

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ INTIME

Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ από μερίδα οπαδών, ενώ στα δύο από τα τρία εντός έδρας ματς έγινε "ντου" στα κυλικεία του γηπέδου.

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει εδώ και λίγο καιρό το δικό της γήπεδο στα Άνω Λιόσια, το οποίο -εκτός των άλλων δομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει- έχει ήδη υποστεί ζημιές από τους οπαδούς της. Συγκεκριμένα και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχουν φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό από την έναρξη της νέας σεζόν (απέναντι σε Λάρισα, Τρεβίζο και Άρη), έχουν προκληθεί καταστροφές τόσο στις εξέδρες όσο και στις τουαλέτες.

Αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν οι επαναλαμβανόμενες εισβολές μερίδας οπαδών στα κυλικεία του ΟΚΑΛ, τα οποία λεηλατήθηκαν στο δεύτερο και στο τρίτο ματς της Ένωσης, αφαιρώντας χρήματα και προϊόντα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προβεί σε κινήσεις και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα της απέναντι στους επιτήδειους που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο λίγο μόνο καιρό μετά τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ