ΑΕΚ

Το γήπεδο-στολίδι της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και το μεγάλο πρόβλημά του

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ
Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ EUROKINISSI

Για τη σημασία να έχει η ΑΕΚ ένα όμορφο, σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο μίλησαν οι άνθρωποί της στην Cosmote TV, την ώρα που ο venue manager του κλειστού των Άνω Λιοσίων αναφέρθηκε στον εφιάλτη του, στην οροφή που μπάζει.

Λίγες ημέρες μετά από το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, η Cosmote TV επισκέφθηκε το κλειστό των Άνω Λιοσίων και μίλησε με παράγοντες, προπονητές, αθλητές των κιτρινόμαυρων για το στολίδι στο οποίο θα ζει πλέον τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής.

"Είναι περίπου στο 30% το γήπεδο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια, είναι ένα γήπεδο πάλης που πρέπει να διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει κόσμο. Η θέαση από τις κερκίδες και οι εξωτερικοί χώροι θέλουν πολλή δουλειά. Προς το παρόν είναι λειτουργικό. Είναι θετικά τα συναισθήματα, δίνει ανέσεις στην καθημερινότητα, αλλά είναι και ένα τεράστιο όνειρο για το club που ήταν άστεγο για δεκαετίες. Χτίζουμε το σπίτι μας από την αρχή" ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργου Χήνα.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς, venue manager, εξήγησε από την πλευρά του πως: "Με φοβίζει η οροφή, η οποία μπάζει νερά. Σε ενδεχόμενο μέσης ή ισχυρής βροχής, θα μπάζει. Ήδη η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει πανάκριβα, το παρκέ αυτό είναι το δεύτερο. Το πρώτο μούχλιασε και σάπισε. Είναι μια βλάβη που δεν έχει επισκευασθεί, είναι σε διαδικασία αποκατάστασης. Εκτιμούμε ότι θα προλάβουμε τον βαρύ χειμώνα που έρχεται. Θέλουμε να είναι λειτουργικό και ασφαλές. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 υπήρχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική. Τώρα έχουμε πιστοποιητικό ασφάλειας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ