ΚΑΟΔ

Zάρας: "Αξίζουμε τα πλέι οφ"

Zάρας: "Αξίζουμε τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο Θόδωρος Ζάρας στην τρίτη του χρονιά στον ΚΑΟΔ δεν κρύβει το θέλω του για την πρώτη παρουσία της ομάδας της Δράμας στα πλέι οφ της Α1 και όπως τόνισε στο Sport24.gr είναι κάτι που της αξίζει.

Στην τρίτη του χρονιά στον ΚΑΟΔ ο Θόδωρος Ζάρας δεν αρκείται σε μία ακόμη παραμονή στην Α1 και όπως τόνισε στο Sport24.gr θεωρεί πως ήρθε η ώρα να γευτεί την συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Η χθεσινή νίκη εξάλλου επί του Ικάρου Χαλκίδας στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή του συνόλου του Νέναντ Μάρκοβιτς στην Α1 και του επιτρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο έμπειρος γκαρντ του ΚΑΟΔ μίλησε ακόμη τόσο για την δική του συνεισφορά στην ένατη φετινή νίκη της ομάδας της Δράμας όσο και για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά και αυτό που τον έχει πληγώσει περισσότερο.

Για τη χθεσινή νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας και τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΚΑΟΔ ο Ζάρας είπε: "Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο παιχνίδι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Σε ένα παιχνίδι όπου για τον Ίκαρο ήταν ένας τελικός στη μάχη που δίνει για την παραμονή του και έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά και χωρίς εμείς να τους υποτιμήσουμε κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια βρισκόμενοι μπροστά με έναν πόντο".

Σε δύο δεκάλεπτα ωστόσο όπου ο Ζάρας ήταν από αυτούς που κράτησαν επιθετικά την ομάδα του Μάρκοβιτς με τον Τζέι Γκόβαν Μπράουν να παραμένει άποντος. "Προσπάθησα για το καλύτερο για να δώσω στην ομάδα τις λύσεις που χρειαζόταν επιθετικά», για να παραδεχθεί αμέσως μετά πως: «Έψαχνα μία ακόμη καλή εμφάνιση και χαίρομαι που ήρθε και συνδυάστηκε με μία ακόμη νίκη μας".

Κι όσο για τη συνέχεια στο παιχνίδι μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο Ζάρας τόνισε: "Επιστρέψαμε από τα αποδυτήρια όπως έπρεπε για να τελειώσουμε την υπόθεση νίκη και το πετύχαμε από το τρίτο κιόλας δεκάλεπτο με μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση του Μπράουν", που για τα τρίποντα και φάουλ που σημείωσε επισήμανε: "Δεν θα έλεγα πως είναι απλώς βγαλμένα μέσα από την προπόνηση αλλά και από το ταλέντο του γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει".

Για το ότι μετά τη χθεσινή νίκη του ο ΚΑΟΔ ουσιαστικά πέτυχε να εξασφαλίσει την παραμονή του και μπορεί να κάνει όνειρα πλέι οφ δήλωσε: "Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε σε μία ακόμη χρονιά το γρηγορότερο δυνατό την παραμονή και μετά να ψάξουμε το κάτι παραπάνω. Μία παραμονή που αν και μαθηματικά δεν έχει επιτευχθεί θεωρώ πως την έχουμε εξασφαλίσει μετά και την χθεσινή μας νίκη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε στα παιχνίδια που απομένουνε.

Σε ένα σημείο του πρωταθλήματος όπου ομάδες που συνεχίζουνε να κυνηγάνε τον ίδιο στόχο δίνουνε το 150% των δυνάμεών τους για να φθάσουνε στη νίκη. Όπως αυτό που ακολουθεί στην Ρόδο με τον Κολοσσό όπου εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Έχουμε ακόμη εφτά παιχνίδια μπροστά μας και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να βρεθούμε στα πλέι οφ γιατί διαθέτουμε μία καλή ομάδα και το αξίζουμε".

Για το ότι ο ΚΑΟΔ έφθασε και τις δύο προηγούμενες χρονιές επί της παρουσίας του Ζάρα κοντά στη συμμετοχή του στα πλέι οφ είπε: "Φέτος έχουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένη ομάδα, αν και ήμασταν μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και μοναδικό κοινό ξένο με πέρσι τον Μπάβτσιτς, αλλά παρόλα αυτά ο καθένας που είναι στο ρόστερ ξέρει τι πρέπει να κάνει. Στο σύνολο οι φετινοί μας ξένοι είναι πολύ καλοί σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες σε αντίθεση με πέρσι όπου την διαφορά την έκανε ο Πάλμερ".

Για το ότι αν ο ΚΑΟΔ βρεθεί στα πλέι οφ θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σημείωσε: "Θα είναι μία πολύ ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε ξανά στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και να δώσουμε το παν για μία ακόμη καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε μία ακόμη μεγάλη και ιστορική νίκη όπως αυτή που πετύχαμε επί του Ολυμπιακού. Και με τον Παναθηναϊκό εξάλλου φθάσαμε πολύ κοντά και αν και ξέραμε ότι δεν είχαμε πολλές πιθανότητες φύγαμε με πικρία από το γήπεδο γιατί μπορούσαμε να φύγουμε νικητές".

Παρόλα αυτά όμως η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτή που έχει στεναχωρήσει περισσότερο από κάθε άλλη τον Ζάρα αλλά μία άλλη εντός έδρας από τη Νέα Κηφισιά: "Κι αν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έφυγα πικραμένος από το γήπεδό μας εκείνη που με έχει πληγώσει περισσότερο από κάθε άλλη ήταν από τη Νέα Κηφισιά.

Σε ένα παιχνίδι όπου μπορεί να χάσαμε από ένα τρίποντο που μπήκε στην εκπνοή της παράτασης αν και ήταν εκτός χρόνου αλλά δεν κρίθηκε μόνο εκεί. Μία ήττα που μας πλήγωσε και αν και ακόμη η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι. Εμείς απλά δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ