ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Ο Γιανκούνας θα παίξει για ακόμη έναν χρόνο

Ο Γιανκούνας με τη φανέλα της Ζάλγκιρις
Ο Γιανκούνας με τη φανέλα της Ζάλγκιρις EUROKINISSI

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν θα είναι το τελευταίο του Παούλιους Γιανκούνας στην EuroLeague, αφού ο αρχηγός της Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τη νέα σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 34η αγωνιστική της EuroLeague θα μπορούσε να έχει ιστορικό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους, αφού ουδείς γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι με τον Παούλιους Γιανκούνας.

Ο 37χρονος φόργουορντ δεν είχε ενημερώσει σχετικά με το τι θα κάνει (αν θα παίξει ακόμη έναν χρόνο ή θα αποσυρθεί), κάτι το οποίο έπραξε λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με το τριφύλλι.

"Αποφάσισα να βρίσκομαι στο παρκέ και στα αποδυτήρια για ακόμη έναν χρόνο, εκεί όπου νιώθω ότι είμαι απαραίτητος" είπε χαρακτηριστικά και επί της ουσίας ανακοίνωσε την παραμονή του στη Zalgirio Arena για το 2021/22.

Ο Παούλιους Γιανκούνας είναι εκ των κορυφαίων ψηλών στην ιστορία της EuroLeague, με 18 σεζόν και 375 παιχνίδια στο ενεργητικό του, μετρώντας 8.5 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ